Når man konservere sine madvarer ved hjælp af røg, skal man bruge enten røgsmuld eller rygeflis. Det afhænger lidt af om man koldrøger eller varmrøger.

Koldrøgning kræver noget fint røgsmuld, som kan lave røg uden at brænde, og dermed danne varme.

Ved varmerøgning giver det jo sig selv, at her SKAL der bruges varme. Derfor må der gerne gå ild i det materiale man bruger, så her vil det give bedst mening at bruge rygeflis.

GRATIS FRAGT
Weber røgsmuld bøg 0,5 kg
Pris fra 60
GRATIS FRAGT
Røgsmuld Standard 1000 Gr. - Rygeovn
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Goldspan Røgsmuld 15 Kg 1,0 - 2,8mm - Rygeovn
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Goldspan Røgsmuld 15 Kg 0,2 - 1,25mm - Rygeovn
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Bøg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Elletræ 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Bourbon Eg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Kirsebær 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Eg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
Mustang Røgsmuld Mesquite Fin Smuld
Pris fra 34
GRATIS FRAGT
Zwilling Rygeflis af bøg
Pris fra 44
GRATIS FRAGT
Big Green Egg Rygeflis, æble
Pris fra 102
GRATIS FRAGT
Big Green Egg Rygeflis, hickory
Pris fra 107
GRATIS FRAGT
Weber Røgsmuld Bøg
Pris fra 60
GRATIS FRAGT
Mustang Pro røgsmuld bøgetræ 3 liter
Pris fra 35
GRATIS FRAGT
Mustang Pro røgsmuld egetræ 3 liter
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld 3 liter
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Pro røgsmuld kirsebærtræ 3 liter
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld mesquite-træ 3 liter
Pris fra 61
GRATIS FRAGT
Mustang Rygeflis elletræ 3 liter
Pris fra 12
Henter produkter