Spring til indhold

Når man konservere sine madvarer ved hjælp af røg, skal man bruge enten røgsmuld eller rygeflis. Det afhænger lidt af om man koldrøger eller varmrøger.

Koldrøgning kræver noget fint røgsmuld, som kan lave røg uden at brænde, og dermed danne varme. Røgsmuld er stort det samme som savsmuld, bare uden olierester fra motorsaven.

Ved varmerøgning giver det jo sig selv, at her SKAL der bruges varme. Derfor må der gerne gå ild i det materiale man bruger, så her vil det give bedst mening at bruge rygeflis, som er lidt større stykker træ, som man lægger i vand noget tid inden man skal bruge det.

GRATIS FRAGT
Char-Broil Hickory rygeflis 0,7 kg
Pris fra 70
GRATIS FRAGT
Char-Broil Mesquite rygeflis 0,75 kg
Pris fra 70
GRATIS FRAGT
Char-Broil Apple rygeflis 0,6 kg
Pris fra 70
GRATIS FRAGT
Weber røgsmuld bøg 0,5 kg
Pris fra 60
GRATIS FRAGT
Goldspan Røgsmuld 15 Kg 0,2 - 1,25mm - Rygeovn
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Goldspan Røgsmuld 15 Kg 1,0 - 2,8mm - Rygeovn
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Røgsmuld Standard 1000 Gr. - Rygeovn
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Bøg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Elletræ 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Bourbon Eg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Kirsebær 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Mustang Røgsmuld Eg 3 Liter 1 Mm Fin Til Grill
Pris fra 49
Indlæs flere